fbpx

INNOVATIEMANAGEMENT

SAMEN WERKEN AAN UW INNOVATIE
Slim innoveren

Wij zorgen dat onze partners ‘innoverend’ zijn zonder dat dat ten koste gaat van hun dagdagelijkse organisatiedoelstellingen.

Meedenken

Wij helpen u organisatie om structureel innovatief te zijn.

Meebouwen

De balans tussen flexibel zijn en vasthouden aan het plan is een delicaat proces. Wij helpen u zorgeloos door dit proces heen.

Meebetalen

Wij helpen u sneller, beter en met minder kosten innoveren.

Vanuit onze kennis en ervaring met innovatiemanagement, helpen wij u uw doelen realiseren. U krijgt hulp bij het innovatie klaar maken van de interne organisatie. Wij bieden deze ondersteuning aan via onze projectmanagers. Er wordt eerst gekeken naar hoe we gezamenlijk de beste innovatieplan kunnen opstellen. Wij zorgen dan dat het innovatieplan goed uitgevoerd wordt en waar nodig zetten wij ICT en HRM in om de werk-en ontwikkelprocessen te verbeteren en te ondersteunen.

SubsidieZeker DENKT MEE

Om te beginnen staan we u bij met het vormen en/of aanscherpen van de strategie. We helpen u om een concreet en uitvoerbaar plan te maken. 

SubsidieZeker BOUWT MEE

Samen gaan we pragmatisch aan de uitvoering van het innovatieplan werken. In deze fase gaat het om de uitvoering en alles wat er bij komt kijken om de uitvoering te ondersteunen.